Meteen naar de inhoud

App

Alles binnen handbereik

Leuk dat je PotterDome volgt! Om al onze content altijd en overal binnen handbereik te hebben, is er de PotterDome App. Hier leggen we graag uit hoe je die toevoegt aan je startscherm.

Het mooie is: je hoeft niks te downloaden. Onze app werkt via de browser van je telefoon, tablet of pc. Hieronder lees je per besturingssysteem hoe je de app installeert.

Zo stel je dit in

iOS / Safari

Klik op het vierkantje met het pijltje naar boven in de browserbalk onderaan het scherm en kies voor ‘Zet op beginscherm’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van de app kan wijzigen. Door op ‘Voeg toe’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Google Chrome (desktop)

Klik rechtsboven in de browser op de 3 puntjes, ga vervolgens naar ‘Meer hulpprogramma’s’ en kies voor ‘Snelle link maken’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Maken’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Google Chrome (Android)

Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser en kies voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Toevoegen’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Internet Explorer (Microsoft Edge)

Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser, ga naar ‘Apps’ en klik hier op ‘Deze site installeren als een app’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Installeren’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Android Browser

Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser en kies voor ‘Toevoegen aan startscherm’. De app is direct terug te vinden op je startscherm.

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om gebruik te maken van onze app via Safari op een desktop.