Meteen naar de inhoud

Backlog

Alle technische updates rond PotterDome vindt je hier.

21 april 2021

Toevoeging rubriek Potter in Real Life. Hiermee is ook het profiel van PotterDome inhoudelijk aangescherpt: onder Ontdek gaat het vooral om Harry Potter en Fantastic Beasts gerelateerde content. Onder De Lekke Ketel draait het om ontmoeten en het in de dagelijkse praktijk brengen van elementen uit De Wereld van de Jongen Die Bleef Leven. De rubriek Piertotum Locomotor is daarbij ook ondergebracht in de rubriek ‘Potter in Real Life’.

06 april 2021

Lancering PotterDome 3.1 – Improve the Legacy. Artikelblokken onder ‘Ontdek’ en ‘De Lekke Ketel’ tonen nu ‘aanbevolen artikelen’. Daarnaast is er de pagina ‘English’ bijgekomen: dit najaar lanceert PotterDome een Engelstalige sectie. PotterDome is daarmee het eerste Nederlandstalige nieuws- en informatieplatform over ‘De Wereld van De Jongen Die Bleef Leven’ dat tweetalig door het leven gaat.

29 maart 2021

Officiële beëindiging van de beta-fase. Hiermee is PotterDome 3.0 – Return of the Legacy een feit. Harry Potter sectie en Fantastic Beasts sectie samengebracht in ‘Bibliotheek’ om ruimte te maken voor meer actuele content, zoals Potter Your Life. VIP-memberships zijn vanaf nu gratis, Meekijkvrij Online bestellen kan nog steeds als losse add-on om PotterDome te steunen.

8 maart 2021

Onder de tabbladen ‘Ontdek’ en ‘De Lekke Ketel’ zijn vanaf nu ook twee artikelzones te vinden. Onder Ontdek vindt je de artikelen uit de rubriek ‘Harry’s Online Historie’ en onder ‘De Lekke Ketel’ onze nieuwe rubriek ‘PotterDome Gidst’. Zo bieden we ook actuele content in die delen.

27 januari 2021

Vanwege een storing in onze video-embed voorziening zijn de videowalls tijdelijk uitgeschakeld. In Chrome werd een foutmelding weergegeven, in Firefox alleen de image. Dit probleem is opgelost op 27 januari 2021 om 09:40 uur.

24 januari 2021

Deze website is vanaf vandaag als app te gebruiken. Op potterdome.eu/app vindt je meer informatie.

2 januari 2021

Lancering Nieuws design PotterDome onder de naam Ochtendprofeet.

24 december 2020

Lancering PotterDome 3.0 – Return of the Legacy. Het bestaan van PotterDome is in drie era’s te verdelen: PotterDome 1.0 (The Legacy – januari 2003 tot juni 2008), PotterDome 2.0 (New Times, New Ways – januari 2009 – december 2013) en PotterDome 3.0 (Return of The Legacy, sinds 24 december 2020 – heden). Deze versie is qua concept gebaseerd op PotterDome 1.0, maar maakt gebruik van hedendaagse technieken als WordPress met een Digital Experience uitbreiding.