Kort nieuws

Luisterverhalen eerste boek tot 31/12 op Harry Potter at Home

Opgelet: volg je ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ op Harry Potter At Home, verteld door diverse families? De hoofdstukken van het allereerste boek zijn nog tot 31 december 2020 te beluisteren, zo valt te lezen op Wizarding World, de officiële site van Rowling.

Enkele families lazen elk een hoofdstuk met behulp van een cameo, die vervolgens gepubliceerd werden bij Harry Potter at Home. De hoofdstukken – waaronder ‘The man with two faces’– zijn nog tot 31 december beschikbaar, dus wie ze – in het Engels wil horen – moet snel zijn.

Beeld: Fandomwiki

Harry Potter At Home werd door JK Rowling bedacht vanwege het coronavirus: “ouders, docenten en verzorgers die kinderen proberen te vermaken terwijl we in lockdown zitten, hebben wellicht een beetje magie nodig. Daarom ben ik verheugd om Harry Potter at Home te lanceren,” aldus Rowling eerder dit jaar

Naast deze luisterverhalen én leesvoer zijn er ook spelletjes en quizzen. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen bij welke afdeling (Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf of Ravenklauw) je thuishoort, een ‘Gilderoy Lockhart’-quiz doen, verschillende spellen ontdekken zoals ‘Harry Potter: Wizards Unite’ en meer over je afdeling te weten komen.

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Draco Malfoy laat huiself per ongeluk achter in koets: bekeurd en een uur zelf opgesloten zitten

Het moet een vreemd weerzien geweest zijn. De reeds als schouwer werkende...

‘Hogwarts moet bezems vervangen vanwege CO2-uitstoot’

Schoolhoofd McGonagall is razend op het Ministerie van Toverkunst. Een hoge ambtenaar...

PotterDome recenseert: ‘HBO Max gaat compleet streamingslandschap veranderen’

Het is zover! HBO Max is eindelijk in Nederland beschikbaar. Goed nieuws...

Kort Gekibbel over Fantastic Beasts 3 en Hogwarts Legacy

Dit nieuws haalde de kolommen bij PotterDome nét niet voor een wat...