Hogwarts LegacyKort nieuws

Kort Gekibbel over Fantastic Beasts 3 en Hogwarts Legacy

Dit nieuws haalde de kolommen bij PotterDome nét niet voor een wat uitgebreidere aandacht.Zo is er onlangs een nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore uitgekomen en is er meer bekend geworden rond Hogwarts Legacy. Reden genoeg om ook onze ‘Alles over Hogwarts Legacy-pagina’ een grondige verfbeurt te geven…

Controverse rond nieuwe Fantastic Beasts trailer

Langzaamaan komen we in de buurt van de releasedatum van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. En om alvast in de sfeer te komen publiceerde Warner Bros onlangs bovenstaande trailer. 

Er ontstond trouwens een controverse rond de nieuwe trailer, want Tina Goldstein ontbrak (die overigens gewoon terugkeert in de derde Fantastic Beasts film). Dat bleek echter het gevolg te zijn van een corona-besmetting, maar dat maakten de reacties op social media er niet minder op.

Hogwarts Legacy – wat we tot nu toe weten

In het ‘Universe of Potter’ heeft de redactie de Hogwarts Legacy pagina een opknapbeurt gegeven want er is inmiddels aardig wat bekend. Zo weten we dat Hogwarts Legacy ‘alledaagse elementen’ bevat als eigen personage creëren en aanpassen. Verder is het mogelijk om toverdrankjes te brouwen, leren spreuken uit te voeren, talenten verbeteren en vrienden maken. Ook weten we dat de game een inclusieve game wordt, door de mogelijkheid transgender personages aan te maken. 

Maar wat het echt interessant maakt is dat ‘jouw personage een student is die de sleutel heeft tot een oud geheim dat dreigt de tovenaarswereld te vernietigen’. Als speler ontvang je een verlate toegangsbrief tot Hogwarts, waarna je erachter komt dat je Ancient Magic beheerst. ‘Alleen jij kan bepalen of je dit geheim wilt bewaren voor ieders bestwil, of toe wilt geven aan de verleiding van meer sinistere magie’, aldus de beschrijving. In de game kun je het namelijk opnemen tegen Dark Wizards om om ‘het lot van de tovenaarswereld te bepalen’.

Related Articles

Gameplay én releasedatum: Hogwarts Legacy verschijnt op 10 februari 2023

En we hebben nieuws rond Hogwarts Legacy! Ontwikkelaar Avalanche en Warner Bros...

Alles over Hogwarts Legacy

Het moest de game van 2021 worden, maar onlangs moesten we al...

Draco Malfoy laat huiself per ongeluk achter in koets: bekeurd en een uur zelf opgesloten zitten

Het moet een vreemd weerzien geweest zijn. De reeds als schouwer werkende...

‘Hogwarts moet bezems vervangen vanwege CO2-uitstoot’

Schoolhoofd McGonagall is razend op het Ministerie van Toverkunst. Een hoge ambtenaar...