From the StationTijdverdrijver

Wie draagt de meeste leden aan voor een leuke prijs?

Boekenbon winnen?

Doe mee!

Omdat PotterDome dit jaar 20 jaar bestaat zijn wij gaan zitten vooral weer een nieuwe wedstrijd!

Laat ik eerst beantwoorden wat er te winnen valt… De winnaar krijgt een boekenbon, want dit alles begon met een liefde voor deze boekenserie. En ja we spreken dus over 1 winnaar!

Wat moet je doen? Ip je profiel staat een refferal link. Deel deze link onder liefhebbers en zorg dat zij hier actief komen meedoen. Meld in dit topic wie jij aangedragen hebt en laat je nieuwe mede-Kings Crosser dit bevestigen.
Degene die op 28 februari de meeste actieve nieuwe lidjes heeft aangedragen wint de prijs. Let op, jijzelf dient ook actief te zijn (op forum danwel rpg danwel beide.)

Heb je hier al een berichtje staan met wie je aandroeg? Edit je bericht met de nieuwe naam. Doe dit door middel van een mention, @NAAM, dan krijgt het nieuwe lid ook een melding en kan deze dat bevestigen. Heb je al een post gemaakt en meer nieuwe leden aangedragen? Met dit in een nieuwe post. Iemand van het team zal jouw 1e bericht editten (om het overzicht te behouden) dubbelposten en slowchat etc zal dus in dit geval toegestaan zijn.

Wie mogen er mee doen?

Alle Kings Cross-leden, dus ja nieuwe aangedragen lidjes, jullie ook. De 3 officiële admins, @Nathalia, @Rembrandt McPhilly , @Gianna, van de site zijn evenals hun schaduwaccounts (dubbels) uitgesloten van deelname.

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

From the Station: Wat lees jij nu?

Ooit begon onze gemeenschappelijke liefde met 1 boek. Een aantal van ons...

RPG-game Kings Cross voortaan ook te bereiken via kingscrossrpg.nl

Kings Cross, de RPG van PotterDome waarin je je in een nog...

Draco Malfoy laat huiself per ongeluk achter in koets: bekeurd en een uur zelf opgesloten zitten

Het moet een vreemd weerzien geweest zijn. De reeds als schouwer werkende...

‘Hogwarts moet bezems vervangen vanwege CO2-uitstoot’

Schoolhoofd McGonagall is razend op het Ministerie van Toverkunst. Een hoge ambtenaar...