De Gangen van Hogwarts

Deze bekende Hardstyle DJ sprak Fred en George Wemel in

Van Rock Civilization tot Takin’ it back. Twee hardstyle-nummers van de bekende Nederlandse Harstyle DJ Headhunterz, beter bekend als Willem Rebergen. Maar hij is niet alleen bekend van zijn muziek, hij sprak namelijk ook Fred en George Wemel in. Wie is deze DJ en stemacteur?

Rebergen werd geboren in Veenendaal op 12 september 1985. Al van jongs af aan had hij interesse in muziek. De DJ werd vroeger op school gepest, waardoor hij afleiding zocht. Die vond hij al snel, bij een lokaal kinderkoor. Omdat ze in een studio zaten, raakte Rebergen geïnteresseerd “in alles wat zich aan de andere kant van het glas afspeelde”.

Qlimax

Het mag dan niet vreemd zijn dat hij sinds 2003 volop met de muziek bezig is, maar niet nadat hij de ambitie had om cameraman te worden of films in te spreken. Qlimax was daarin de doorslaggevende factor. Bekende nummers van Headhunterz zijn onder meer ‘the mf point of perfection’, ‘Rock Civilization’ en ‘Takin’ it back’, zo blijkt uit Discogs.

Fred en George

Maar zoals al eerder benoemd, is hij ook stemacteur. Hij sprak onder meer Platvoet in Platvoet en zijn vriendjes in en vertolkte hij de rol van Sam (Squid) Dullaard in Rocket Power. Maar ongetwijfeld het meest bekend is Rebergen van het inspreken van Fred en George Wemel in de Harry Potter-films.

Op het moment van schrijven is niet bekend of Rebergen opnieuw opduikt als stemacteur in het geval er een nieuwe Harry Potter-film uitkomt.

Foto: Testje125 – Eigen werk, CC BY-SA 4.0

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Wat wens jij kersverse vader Daniel Radcliffe?

Heerlijk babynieuws: Daniel Radcliffe en zijn Erin Darke zijn de trotse ouders...

Daniel Radcliffe wordt vader

Wie zet de beschuit met muisjes alvast klaar? Daniel Radcliffe, de acteur...

Acteur over vervolg Fantastic Beasts: ‘geen plannen voor nieuwe films’

De reeks zou eigenlijk uit maar liefst vijf delen bestaan. But ‘hold...

Hoofdrolspeler Cursed Child ontslagen: wie is James Snyder?

Een #MeToo-affaire overschaduwt inmiddels de Harry Potter-musical ‘Harry Potter and the Cursed...