De Gangen van HogwartsDe serie

‘Mij niet bellen!’ Daniel Radcliffe sluit terugkeer in Potter-serie uit

Helaas speculaas. Wie erop rekende dat de enige echte Harry Potter – Daniel Radcliffe – terug zou keren in de pas aangekondigde serie, blijft achter met mooie herinneringen aan het verleden. Radcliffe sluit een terugkeer in de serie definitief uit. Check.

Hollywood-vakblad Deadline heeft de primeur: het platform vroeg onlangs aan Daniel Radcliffe of hij geïnteresseerd zou zijn in een cameo in de nieuwe Harry Potter-televisieserie van Max.

Het antwoord is duidelijk: “Ik denk het niet, nee. Zeker na alles wat ik over de serie heb gelezen, begreep ik dat ze fresh willen beginnen en zou het waarschijnlijk heel raar zijn om mij opeens op te laten duiken,” tekent Deadline op uit de mond van de Britse acteur.

Eerder dit jaar kondigde Warner Bros. een nieuwe serie aan gebaseerd op de boeken over Harry Potter. De serie zal te zien zijn op MAX, de nieuwe streamingdienst van Warner. Elk seizoen zal gaan over één boek uit de reeks. De hoofdrollen worden door andere acteurs gespeeld dan in de films. De serie moet tien jaar lang gaat lopen op MAX.

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

PotterDome Gids: van filmbespreking tot geschiedenis

Wanneer is Minerva Anderling jarig? Welke films worden er zoal besproken door...

‘Verwijderen verwijzingen naar schrijfster Harry Potter tentoonstelling is verkeerd signaal’

Het is weer eens bal rond De Jongen Die Bleef Leven, zo...

Pottergeneratie over nieuwe Harry Potter-serie: ‘los zien van films’

Hoe denkt de Pottergeneratie over de nieuwe Harry Potter-serie die straks tien...

Dit is tot nu toe bekend over de nieuwe Harry Potter-serie

Maar liefst zeven seizoenen betreden we opnieuw de terreinen van Zweinstein om...