Over the hedgePercy Jackson

Mischief almost managed for Percy Jackson

Percy Jackson en de bokaal van de Goden – Rick Riordan

Het heeft best wel lang geduurd voordat Rick Riordan – bekend van de Percy Jackson & de Olympiërs – weer een boek uitbracht in voorgenoemde serie. In deze serie staan Griekse (half)goden centraal en zijn ze parallel in onze wereld aanwezig. De goden en godinnen die in deze serie voorkomen hebben een paar steekjes laten vallen, ze zijn relaties aangegaan met stervelingen. Hieruit zijn zogenoemde halfgoden ontstaan, mensen van vlees en bloed met een of andere superpower. Normaal gesproken geen probleem, maar als ze er achter komen dat ze een speciale kracht bezitten, komen er mysterieuze wezens op hun af. De enige redding om hiermee op te leren gaan is naar Kamp Halfbloed te gaan. Hier waren ze veilig totdat een jongen in het kamp kwam met de naam Percy Jackson.

Het examenjaar!

In het laatste deel wat toegevoegd is aan deze serie, krijgt Percy Jackson nog te maken met een paar taakjes. Hij zit in zijn examenjaar en hoopt dat deze een keer verloopt zonder trammelant, helaas zijn de goden en godinnen nog niet klaar met hem. Met deze zogenaamde taakjes hoopt hij in aanmerking te komen voor een set aanbevelingsbrieven die nodig zijn voor zijn volgende doel – de Universiteit – !

Het klinkt al aanlokkelijk om weer een leuk en geestig boek te lezen van Percy Jackson, deze boeken vervelen nooit en, zijn erg prettig geschreven en er zitten ook leuke wetenswaardigheden in.

Ik hoop voor Percy Jackson dat er een Mischief Managed moment aanbreekt of toch niet!

Het boek ligt vanaf 26 september in de winkels!

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Alle draken op een stokje ;)

Murtagh – Christopher Paolini Sommige fantasy schrijvers lijken niet klaar te zijn...

Deze Harry Potter-acteur duikt vermoedelijk op in Deadpool 3

Deadpool én Harry Potter Freakz opgelet, want deze Harry Potter-acteur die er...

Controverse: Omroep MAX boos om komst Warner Bros’ MAX

Jan Slagter – wie kent ‘m nou niet? In Nederland is hij...

Over the hedge: deze drie punten maken Power Rangers Once and Always controversieel

It’s morphin time! Met deze legendarische woorden transformeerde dertig jaar geleden een...