Kort nieuwsNieuws

Nieuwe versie ‘Harry Potter and the prisoner of Azkaban’

Het is een eneverende week geweest omtrent het overlijden van Michael Gambon, dat de film ‘Harry Potter en de Gevangene van Azkaban’ nog in diverse bioscopen heeft gedraaid of nog gaat draaien. Dit als eerbetoon aan het debuut moment van Michael Gambon, die de rol van Albus Perkamentus ging vertolken. Door het heengaan van Richard Harris na ‘Harry Potter en de Geheime Kamer’ werd Michael Gambon de aangewezen persoon.

Nu is er deze week nog een nieuw boek uitgekomen van ‘Harry Potter and the Prisoer of Azkaban’. Het is alsof er iets van karma speelt in het land.

Duistere wereld en toch een gecharmeerd beeld

Ditmaal is het een rijk geïllustreerd exemplaar van de hand van Miraphora Mina en Eduardo Lima. Hun artiestennaam is MinaLima, een samenvoegsel van hun achternamen.

MinaLima vertelt het verhaal van de boeken met hele mooie artistieke tekeningen om zo het verhaal beeldend te krijgen voor de kleinere lezers onder ons. Het was voor hun een uitdaging om de steeds duistere wordende wereld in beeld te krijgen, zonder dat het de charme zou verliezen.

Dit vernieuwde exemplaar ligt sinds deze week in de winkels en is voor de jongere Harry Potter fan een lust voor het oog, maar stieken ook voor de volwassenen.

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Witcher seizoen 4 – Wanneer?

Ook al zo een bekende franchise, die boeken zijn geschreven door een...

Release datum ‘House of the Dragon’ seizoen twee

Het nieuwe seizoen is al aangekondigd en we wachten met smart op...

Het Rad des Tijds draait door

Deze high end fantasy serie is vernieuwd voor een derde seizoen op...

The Harry Potter Wizarding Almanac

Bloomsbury de uitgeverij van de Harry Potteer boeken heeft een officiële almanac...