NieuwsOver the hedgePercy Jackson

Percy Jackson nieuwe teaser gereleased

Een tijdje was al bekend dat Disney+ een serie zou gaan maken over Percy Jackson. Dit begint al langzaam vorm te krijgen en beginnen de eerste teasers binnen te druppelen om ons warm te maken. In de teaser zie je al de eerste contouren bekend worden van de missie die Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase moeten gaan voltooien. Percy is in het ongenade gevallen, want hij wordt verdacht van diefstal van een bliksemchicht van Zeus (god van licht, donder en bliksem). Echter is de beschuldiging onterecht en trekken de 2 jonge halfgoden Percy, Annabeth en de sater Grover op pad om deze bliksemschicht te vinden en terug te geven aan Zeus.

Enkele acteurs en actrices uit de serie zijn; Walker Scobell (Percy), Aryan Simhadri (Grover) en Leah Sava Jeffries (Annabeth).

De serie zal gereleased worden op 20 december 2023 met een dubbele aflevering en wekelijks wordt een nieuwe aflevering toegevoegd. Geniet hier alvast van de nieuwste teaser:

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Gratis stemadvies voor de Top 2000: Samen Zijn van Willeke Alberti

Wat krijg je als twee redacteuren discussiëren over de nummer één van...

Witcher seizoen 4 – Wanneer?

Ook al zo een bekende franchise, die boeken zijn geschreven door een...

Release datum ‘House of the Dragon’ seizoen twee

Het nieuwe seizoen is al aangekondigd en we wachten met smart op...

Het Rad des Tijds draait door

Deze high end fantasy serie is vernieuwd voor een derde seizoen op...