NarniaNieuwsOver the hedge

Barbie meets Narnia

Ongebruikelijke combinatie, vind je niet? 😉

Vele van jullie weten dat er door Disney een tweetal ‘Chronicles of Narnia’ films zijn gemaakt, de laatste kwam van de hand van Fox 2000 media. In die tijd waren nog niet voor alle boeken de rechten afgesloten, om deze te mogen verfilmen.

Echter Netflix heeft nu een hand gelegd op de gehele franchise, want de maatschappij die de vierde film zou leveren is bij hun aangesloten. Nu zullen er films en TV-series gaan verschijnen op het streamingsplatform.

Nu de link met Barbie, zou je denken?

Greta Gerwig die de kaskraker Barbie heeft geregiseerd, zal in ieder geval een deel van de gehele franchise op zich nemen. Ze is ook bekend van een tweetal andere films, namelijk Lady Bird (2017) en Little Women (2019). Waarvan in de laatstgenoemde film ook een rol was weggelegd voor Emma Watson (bij ons natuurlijk beter bekend als Hermelien Griffel).

Chronologisch of juist niet.

Dat zal de tijd ook nog uitwijzen, want je kunt de serie op verschillende manier lezen. Chronologisch vanaf het begin tot eind of juist in de volgorde van verschijnen. Hoe dan ook, het gaat een beetje spannend worden welke lijn er wordt gevolgd.

Ice Queen, here we come!

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Gratis stemadvies voor de Top 2000: Samen Zijn van Willeke Alberti

Wat krijg je als twee redacteuren discussiëren over de nummer één van...

Witcher seizoen 4 – Wanneer?

Ook al zo een bekende franchise, die boeken zijn geschreven door een...

Release datum ‘House of the Dragon’ seizoen twee

Het nieuwe seizoen is al aangekondigd en we wachten met smart op...

Het Rad des Tijds draait door

Deze high end fantasy serie is vernieuwd voor een derde seizoen op...