Kort nieuwsNieuws

The Harry Potter Wizarding Almanac

Bloomsbury de uitgeverij van de Harry Potteer boeken heeft een officiële almanac uitgebracht met allerlij lijsten, kaarten en andere magische overzichten.

Je wordt meegenomen in de tovenaarswereld; magische plekken worden bestudeerd, toverstokken worden uitgelegd, je ontmoet fabeldieren en alle tovenaars & heksen die er ooit hebben geleefd.

Het boek wat rijk geïllustreerd is, brengt alles tezamen tot aan je meest geliefde personage en andere informatie wat je maar wenst te weten.

Er hebben aan dit boek zeven kunstenaars (wat wel heel toevallig is) gewerkt met veel prachtige en vrolijke tekeningen, wat een mooie introductie geeft tot de Harry Potter wereld. Ze hebben magische kaarten gemaakt, dwarsdoorsneden die je niet voor mogelijk hield, je blijft maar verdwalen in een wereld van Zweinstein en zeker ook die daarbuiten.

Het boek is vanaf vandaag leverbaar bij je favoriete boekhandel!

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Witcher seizoen 4 – Wanneer?

Ook al zo een bekende franchise, die boeken zijn geschreven door een...

Release datum ‘House of the Dragon’ seizoen twee

Het nieuwe seizoen is al aangekondigd en we wachten met smart op...

Het Rad des Tijds draait door

Deze high end fantasy serie is vernieuwd voor een derde seizoen op...

Holland Comic Con – Ontmoet de fantasy acteur of actrice

Op dit evenement vind je alles voor de liefhebber van Comics, Cosplay,...