NieuwsOver the hedgeWitcher

Witcher seizoen 4 – Wanneer?

Ook al zo een bekende franchise, die boeken zijn geschreven door een Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Het is een combinatie van korte verhalen en stand alone romans. Met de korte verhalen boeken worden sommige verhalen in stukjes gehakt en door het boek heen verwerkt. Dit is natuurlijk erg wennen om te lezen, maar geeft wel een erg goed beeld waar de meeste verhalen om gaan.

Geralt of Rivia is een Witcher – wiens taak het is om te jagen op monsters – en heeft een soort van reputatie opgebouwd. Veel respect voor autoriteit schijnt hij niet te hebben en meestal heeft hij een cynische houding. De monsters die hij tegenkomt zijn soms vermomd als zijnde wolfjes in schaapskleren of juist zijn ze van binnen juist een elfje maar zien ze eruit als een afzichtelijk wezen.

Tja, als je dat allemaal bij elkaar gooit krijg je een epische serie waar je soms staat te kijken van wat gebeurt er hier. De boekenserie is ook een bakermat voor een gelijkgenoemde computergame. Deze heeft een speelwijze waarop jezelf een klein beetje invloed hebt op hoe je karakter zich zal gaan ontwikkelen.

Seizoen vier in Q04 2024

Nu weer over naar de TV serie, waarvan het eerste seizoen al in 2019 op Netflix uit kwam, recent nog werd seizoen drie gereleased in 2022 en nu staat seizoen vier gepland voor 2024. Met het komende seizoen zal de acteur Henry Cavill wijzigen die Geralt of Rivia speelt, omwille van een kortdurend contract dat op voorhand was getekend en wilde ook niet meer verder met het spelen van Geralt. Het wordt de taak van Liam Hemsworth (o.a. bekend van Hunger Games en dan in de rol van Gale) om de gestalte van de Witcher Geralt verder vorm te gaan geven. Door de stakingen in Hollywood zijn de producties uitgesteld tot eind 2023 en zal de Witcher in de loop van de tijd opgestart worden.

Written by
Redactie PotterDome

Dit is het auteursprofiel van de PotterDome-redactie, bestaande uit een deelredactie Nieuws & Achtergrond en een deelredactie RPG & Community. Neem gerust contact met ons op als je tips voor de redactie hebt.

Related Articles

Gratis stemadvies voor de Top 2000: Samen Zijn van Willeke Alberti

Wat krijg je als twee redacteuren discussiëren over de nummer één van...

Release datum ‘House of the Dragon’ seizoen twee

Het nieuwe seizoen is al aangekondigd en we wachten met smart op...

Het Rad des Tijds draait door

Deze high end fantasy serie is vernieuwd voor een derde seizoen op...

The Harry Potter Wizarding Almanac

Bloomsbury de uitgeverij van de Harry Potteer boeken heeft een officiële almanac...