Meteen naar de inhoud

Potter Your Pancake: elke vrijdag een nieuw Harry Potter Pannenkoek recept

We kondigden het al aan tijdens ons korte ‘gekibbel’, en nu is het zover! Vanaf deze dag kun je bij PotterDome komende maand elke vrijdag een Harry Potter pannenkoek recept vinden. Want een maand later is het … Nationale Pannenkoekdag in Nederland.

Vijftiende keer Pannenkoekdag

En ja, aangezien we hier op de redactie allemaal maar wat graag een pannenkoek naar binnen schuiven, kozen we ervoor om dit jaar gezellig aan te haken om de ronde koek, met van alles erop, eens in het zonnetje te zetten. En nu helemaal, want het is de vijftiende keer dat deze dag wordt georganiseerd.

Pannenkoekdag: een beetje minder eenzaamheid?

Nationale Pannenkoekdag is best een mooi initiatief, vinden wij zelf. Op deze dag bakken kinderen pannenkoeken voor ouderen, een mooi middel tegen (minder) eenzaamheid. Een welgemeend proficiat dus vanuit de redactie, waarvan onder meer de hoofdredacteur ziet wat eenzaamheid soms met de oude medemens doet.

(tekst gaat verder onder de foto)

Pannenkoeken in de vorm van het Hogwarts wapen – Bron: Pinterest

Extra feestelijk met Harry Potter recepten en een paar extraatjes

En wij gaan ze eens voorzien van een mooie dosis Harry Potter-recepten. Ook leuk om thuis uit te proberen, vanzelfsprekend. En we hebben nog wat extraatjes in petto. Waaronder een winactie, waarover we 27 februari meer bekend maken in onze podcast PotterDome Talks.

Potter Your Pancake dus van 18 februari tot 18 maart, met PotterDome én Nationale Pannenkoekdag!

Geef een antwoord