Meteen naar de inhoud

Op de redactie: ‘Goed werk kost tijd, want we laten u versteld staan’

Ik was even vergeten dat een platform als PotterDome opzetten enorm veel extra werk betekent. Heb ik het onderschat? Nee, zeker niet. Het is vooral leuk om achter je pc’tje weer alles opnieuw uit te zoeken en op te schrijven. 

Ja, ik weet het: 21 maart – de dag dat deze magische plek van beta naar ‘live’ gaat – is al over ongeveer zes weken. Geloof me, alle kolommen – wellicht op een enkele na – zijn dan gevuld. Er is dan volop content te vinden over Fantastic Beasts en Nicolas Flamel, die we al hier ook onderdak bieden. 

Alleen, zo’n terugkeer – als je eerste ronde al zo’n succes was – die kan maar één keer. 

We doen het daarom goed of we doen het niet. En daarom zijn nu nog niet alle kolommen gevuld en vanaf 21 maart wel.

Maar tussen het maken van al die mooie content om te ‘Ontdekken’, verschijnen er natuurlijk wel artikelen, blogs, nieuwsberichten. De Wereld van De Jongen Die Bleef Leven beweegt immers altijd. Al is het maar een Rupert Grint die óók al kritisch is op de komst van een Harry Potter serie naar HBO Max. 

En we denken na over speciale momenten, zoals onze Boekenweekgeschenktoer – overgenomen van de inmiddels ter ziele gegane weblog AchWat – die dit jaar voor het eerst online plaatsvindt en waar we door het land heen een hoop mensen door te ontmoeten. Want lezen is belangrijk, wie zijn wij om het daar niet mee eens te zijn!?

PotterDome wil veel en ik denk ook dat dat kan. Maar – zoals ik al zei én verwijzend naar het feit dat Rome ook niet in één dag gebouwd is – goede dingen kosten tijd. Voor iedereen die dat vreemd vindt, die vindt dat PotterDome daardoor ‘faalt’, wij zullen u verbaasd doen staan. Voor nu ben ik al dankbaar voor jullie vriendschap die jullie lieten zien door je te registreren.

Maar heb je het gevoel dat je je vriendschap wil tonen door PotterDome te helpen? Bijvoorbeeld als nieuwsredacteur, info schrijver of moderator? Mijn dank is groots. Stuur me een mailtje, dan drinken we binnenkort – online – een kop koffie (of wat anders).

Chris de Boer
chris@potterdome.eu

Geef een antwoord