Meteen naar de inhoud

PotterDome’s abonneesysteem tijdelijk uitgeschakeld

Het abonneesysteem van PotterDome is tijdelijk offline. Achter de schermen werken we namelijk aan iets waar het platform tussen 2009 en 2013 furore mee maakte: straks kun je weer écht het Universum van Harry Potter betreden, maar dan in een nog uitgebreidere rpg.  

Kings Cross, zoals de rpg- en ledencommunity van PotterDome heet, draait echter op een ander pakket dan het online platform waar de ‘Main site’ op draait. Daarom is het nodig om een aantal aanpassingen in de site te maken zodat Kings Cross leden ook kunnen inloggen op de rest van PotterDome.

Tot slot krijgen PotterDomers – net als tussen 2006 en 2008 – weer de mogelijkheid een eigen blog aan te maken; met PotterDome Create kun je je eigen (reclamevrije) blog aanmaken waarop je je helemaal kunt uitlezen.

Dat willen we echter met de grootst mogelijke zorgvuldigheid doen. De ‘koppeling’ tussen deze site en de Kings Cross omgeving, moet namelijk voldoen aan eisen zoals de avg. Maar ook dat Kings Cross-leden ook de Bibliotheek (PotterPedia) kunnen aanvullen en bewerken en een blog kunnen aanmaken.

Dat kost tijd en moet goed gebeuren.

Om die reden is PotterDome tijdelijk volledig openbaar. Je kunt je wel al registreren op PotterDome Kings Cross. 

Geef een antwoord