Meteen naar de inhoud

Waarom PotterDome voortaan gaat ‘kibbelen’

Het laatste ‘nostalgische’ aan PotterDome heeft onlangs een plekje aan de muur van Dumbledore’s kantoor gekregen. In alle jaren dat PotterDome bestond, kenden we – in welke vorm dan ook – een ‘Ochtendprofeet’. Een ‘naam’ die meerdere sites gebruikten, zo blikken we terug. Tot vandaag. Want PotterDome houdt vervroegde voorjaarsschoonmaak en gaat voortaan ‘kibbelen’. Dat doen we niet zomaar.

Wie goed oplet, ziet dat PotterDome vooral ‘mooie artikelen maakt in de breedste zin van het woord’. Steeds meer van die artikelen zijn ook ‘elders op PotterDome’ te vinden, zoals bijvoorbeeld de achtergrondartikelen rond ‘Potter Your Life’ en ‘Harry’s Online History’.

En dat staat haaks met De Ochtendprofeet, die van oudsher toch bekend staat als dé nieuwsbron binnen het platform. Het platform zelf is nu echter die nieuwsbron, dus werd het tijd om onze nieuwsrubriek grondig aan onderhoud te onderwerpen.

Waardoor we afscheid nemen van De Ochtendprofeet, maar doorgaan met ‘Gekibbel’ – vanzelfsprekend afgeleid van ‘De Kibbelaar’. Waarin we regelmatig – op z’n PotterDomes –  ‘kibbelen’ over alles wat rond de ‘franchise’ gebeurt: ontwikkelingen rond Hogwarts Legacy, Fantastic Beasts – The Secrets of Dumbledore, je vindt het allemaal hier. 

Het is even onwennig. We nemen afscheid van iets dat we jaren met ons mee hebben gedragen, maar zien vooral de kans van PotterDome een nog mooier en duidelijker platform te maken. Trouwens, de redactie staat open voor kibbel-tips.

Chris de Boer, hoofdredacteur en oprichter PotterDome

Geef een antwoord