Meteen naar de inhoud

‘Daniël Radcliff en co mogelijk terug op Harry Potter set’

Ongeveer tien jaar geleden kwam Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 uit in de bioscoop. De film was het episch einde van de strijd tussen Harry en Voldemort en enkele jaren later het begin van meerdere avonturen. Zo verschenen Harry Potter and the cursed Child én uiteraard de Fantastic Beasts films. In de herfst van 2022 staat het derde deel van die franchise gepland voor release.

Maar inmiddels gaat er een hardnekkig online gerucht rond, waarin wordt gezegd dat de ‘originele Harry Potter-cast’ mogelijk terugkeert naar de gangen van Hogwarts, meldt TagMag News. Warner Bros voert volgens Daniël Richtman serieuze gesprekken met de cast om ze terug te brengen voor een ander project. Weetje: Richtman is vaak vroeg op de hoogte van wat er bij allerlei grote producties achter de schermen gebeurt, en zijn eerdere vermoedens bleken bijna altijd juist te zijn.

Ritchman voegt er nog aan toe dat de originele cast al langer in gesprek zit met de producent, maar dat het coronavirus daar een stokje voor stak. Maar er zou inmiddels wat vooruitgang geboekt worden, zodat er binnenkort meer bekend wordt over onder meer welk project.

1 reactie op “‘Daniël Radcliff en co mogelijk terug op Harry Potter set’”

  1. Pingback: PotterDome: 'The Cursed Child als spin-off Harry Potter films?' ⋆ PotterDome

Geef een antwoord