Meteen naar de inhoud

PotterDome: ‘The Cursed Child als spin-off Harry Potter films?’

De geruchtenstroom rond Harry Potter houdt niet op, want buiten de Fantastic Beasts films zouden er nóg meer spin-offs aan komen, zo meldt Filmtotaal. Dat lijkt ook enigszins te linken met het verhaal, dat de oude cast ‘weer op de set’ zou terugkeren. De verfilming van The Cursed Child zou daarbij een logische eerste stap zijn.

Fantastic Beasts and Where to Find them

Enkele jaren geleden leek het erop dat alles rond Harry Potter verteld was, maar toen kwam onder meer Tom Ascheim als nieuwe baas van de Harry Potter-franchise en daarna werd de Wizarding World gelanceerd, met Fantastic Beasts als eerste spin-off.

Tot nu toe hadden deze ‘prequel films’ niet de impact die Warner Bros. verwacht had, maar het lijkt er inmiddels op dat het universum toch nog uitgebreider gaat worden.

Achtste verhaal

Daniël Ritchman – iemand die redelijk vaak dicht op de waarheid zit – meldt dat Warner Bros. werkt aan een stel nieuwe projecten. Wat voor projecten dit zijn – en dus wat voor films – is niet bekend, het kunnen zowel prequels als sequels zijn. 

Het moge duidelijk zijn dat de producent doorgaat met de franchise. Zo bestaan er al langere tijd geruchten over een nieuwe Harry Potter-film die gebaseerd is op Harry’s tijd ná Hogwarts, The Cursed Child, dat tevens als achtste verhaal dient en waarvan een toneelstuk is uitgebracht. 

The Cursed Child logisch vervolg?

Maar er gaat ook een gerucht rond dat er er zelfs een serie komt rond een jongere Dumbledore. Dus voorlopig is de Wizarding World nog lang niet af. Maar naar de bescheiden mening van dit medium, zou ‘The Cursed Child’ – gelet op de mogelijke terugkeer van de oude cast op de set waar we eerder over berichten – nog niet eens zo gek kunnen zijn.

Geef een antwoord