Meteen naar de inhoud

Rotterdams poppodium organiseert Harry Potter quiz

Wie is De Slimste Potter-liefhebber van Nederland? Wie weet elke toverspreuk, alle ins en outs rond toverschool Hogwarts en alles rond de bijzondere kracht van de Demiguise? Poppodium Annabel is op zondag 6 maart dé ‘Grote Zaal’ waar teams de strijd met elkaar aangaan tijdens een Harry Potter-quiz.

Acht rondes met vragen, foto’s en fragmenten

Tijdens de quiz nemen meer dan honderd teams – zogeheten ‘zwerkbalteams’ – het tegen elkaar op in deze spannende toch wel wedstrijd. Een zwerkbalteam bestaat uit maximaal vijf tovenaars die samen acht rondes voor krijgen kiezen met een keur aan vragen, foto’s en fragmenten, zo meld het poppodium.

Poppodium nabij Rotterdam Centraal

Voor wie Annabel niet kent: het is de naam van het grootste poppodium van Rotterdam, op een steenworp afstand van het Centraal Station. Naast nationale act zijn er ook internationale artiesten te bewonderen, van hiphop en pop tot elektronisch. Ook is er een mogelijkheid te borrelen.

Deelname aan ‘De Harry Potter Quiz – vol. 2’ quiz kost € 17,50 per persoon. Tickets zijn online te bestellen. Ook is daar de mogelijkheid de teamnaam door te geven.

Geef een antwoord