Meteen naar de inhoud

The Harry Potter Symphony komt naar Den Haag

Nederland kan zich klaarmaken voor een groots concert met muziek uit de Harry Potter films. World of Concerts brengt ‘The Harry Potter Symphony’ op 17 en 18 december 2021 naar het World Forum Theater in Den Haag, een plek die enkele jaren geleden door voormalig president van de VS Barack Obama bezocht werd.

Magisch

Liefhebbers van filmmuziek kunnen hun hart ophalen. Immers heeft muziek uit de films van De Jongen Die Bleef Leven wel iets magisch, toch? Tijdens The Harry Potter Symphony waan je je even op Zweinstein en beleef je in muzikale vorm de avonturen van Harry en zijn vrienden mee.

World Forum Theater

Een week voor kerst kun je het World Forum Theater twee uur lang genieten van muziek en ander spektakel. Zo’n honderddertig musici onder leiding van een dirigent staan in het Haagse theater om de muziek van bekende componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat te laten horen.

Tickets

Iedereen die erbij wil zijn – peper erop en snel bestellen. Let op de dan geldende coronaregels in het theater. Het goedkoopste kaartje voor The Harry Potter Symphony is te verkrijgen voor € 59,-, het duurste € 89,-. 

Tickets kun je aanschaffen via www.worldconcerts.nl.

Geef een antwoord