Het Nest

Ik ben Chris, aange...
 
Meldingen
Alles wissen

Ik ben Chris, aangenaam!


Chris de Boer
(@chris)
Lid Admin
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 4
Topic starter  

Wie ben je?

Chris

 

Wat is je functie?

Ik ben de founding father van PotterDome!

 

Sinds wanneer ben je hier bezig?

In 2003 richtte ik PotterDome op en bleef tot de zomer van 2008.

Anno 2020 heb ik PotterDome heropgericht, dus al met al 5 jaar en een paar dagen, nu.

 

Als je naar Hogwarts ging, bij welk huis zou je dan ingedeeld worden?

Haha, een mooie! Ik zou denk ik bij Slytherin uitkomen. Ik heb zo m’n duistere trekjes…

 

Wie is je favoriete personage?

Severus Snape. Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij after all ‘a good guy’ zou zijn. Het is een van de sterkste personages die de Harry Potter reeks kent. Een tweede zou Lucius Malfoy zijn: zijn karakter lijkt een beetje op dat van mij.

 

Wat waren je leukste momenten bij PotterDome?

Sowieso: de herlancering in 2020. De terugkeer van een naam die zo geliefd was en de reacties op die terugkeer, doen me goed. Daarnaast heb ik enorm genoten van de tweede helft van 2007: PotterDome zat zo’n beetje op zijn hoogtepunt. We zaten bij de drie grootsten, werkten samen met de officiële kanalen en waren betrokken bij de boekrelease van Harry Potter and the Deathly Hallows.

 

Wat was je grootste blunder bij PotterDome?

Dat zijn er meerdere! Maar de allergrootste was in 2008 vertrekken bij PotterDome. Als ik er nu op terugkijk, had ik toen door moeten gaan. PotterDome was zoveel meer dan alleen een site: het was en is ‘a way of life’, een soort oerkracht, je komt letterlijk in een gat terecht. Eerst is het wel even lekker, maar gaandeweg ga je het missen. En eigenlijk heb ik eerder genoemd gat gevoeld tot ongeveer nu: geen enkel platform van mij afkomstig heeft ooit het succes van PotterDome geëvenaard.

 

Vertel eens wat ongewoons over jezelf?

Ik heb heel rare ontbijtgewoonten. Het eerste wat ik eet is meestal pas rond … 2 uur in de middag. Dat moet dan ook meteen heel uitgebreid zodat ik daarna een middagdip heb. Niet handig, dus.

 

Nu je favorieten. Wat zijn je favoriete muziek, televisieprogramma en non-Harry Potter film of serie?

Ik luister het liefst goeie ravemuziek uit de jaren ‘90 of jazzmuziek. Televisie kijk ik zelden, maar als ik kijk is het meestal Jinek, Beau of Op1 voor ‘t slapen gaan. Meestal zet ik Netflix of Videoland aan; je kunt me wakker maken voor een goede horrorfilm waar het vooral gaat om … geesten. Maar ik houd ook van klassiekers zoals Nosferatu, en dan de originele. Juist omdat die geen spraak heeft, is de film juist enger.

 

Wat is je favoriete eten?

Eten dat door mijn moeder of stiefvader gemaakt wordt. Er is er maar twee die zo lekker kunnen koken als die twee mensen. Ga ik ook veel liever heen dan een avond in een restaurant met etiquettes. En daarnaast heb ik - op de een of andere gekke manier - een voorliefde voor ‘to go voedsel’. 

 

Wat wil je nog bereiken in je leven?

PotterDome's terugkeer is als het om online platformen voor mij het cirkeltje rondmaken. Daarnaast ben ik bezig met een omscholing naar ethical hacker: hacken voor de goede zaak. Wie weet wat er allemaal nog op mijn pad komt 🙂


Citeren
Rory M.
(@rorym)
New Member
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 4
 

Leuk je weer te ontmoeten Chris!


BeantwoordenCiteren
Deel: