Het Nest

Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Woord van welkom


PotterDome redactie
(@admin)
Lid Admin
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 6
Topic starter  

Als je dit topic leest, dan heb je de weg naar PotterDome te vinden. 

Ben je fris en fruitig? Wees welkom! 
Was je hier al eerder? Welkom terug!

Tussen 2003 en 2008 waren we er al. Je kende ons misschien al door ons forum, eerst HetNest en toen PotterNetwerk. Of door PotterParty, dat we in 2007 samen met WizardZone, Dreuzels en boekhandel Donner. In 2008 trad de oprichter terug en onder zijn opvolger, focuste PotterDome zich vooral op rpg en hield dat vol tot 2013.

Anno 2020 koos de oorspronkelijke oprichter uit 2003 ervoor om terug te keren. Toen hij in zijn tijd als hoofdredacteur van Fantasize (tegenwoordig ModernMyths.nl) zag dat De Wereld van de Jongen Die Bleef Leven bruisender dan ooit was dankzij Newt Scamander, begon het al te kriebelen. Het duurde nog tot 2020 tot-ie over de drempel was en opnieuw begon. Alsof-ie nog wat af te maken had.

Ziehier het eerste resultaat. Een voorzichtig resultaat, want PotterDome 3.0 'is nooit af'. We zijn als een Sagrada Família (thanks Rory!) waar je eeuwig aan kunt blijven bouwen, net als dat JK Rowling ongetwijfeld nog heel wat uit haar magische koker kan toveren. Maar niet alleen dankzij Rowling, maar ook dankzij jullie. Want PotterDome is er voor iedereen.

Alvast veel plezier en nogmaals, welkom (terug)!

 

Dit onderwerp werd gewijzigd 1 jaar geleden door PotterDome redactie

Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: