Klantenservice

Members & Vips

Het kan zijn dat je account nog geactiveerd moet worden. Je ontvangt hiervoor een e-mail op het door jou opgegeven adres. Check ook je spambox. Mocht er na 30 minuten nog niets binnengekomen zijn, stuur dan een bericht naar de redactie.

Heb je jezelf als VIP geregistreerd en betaald? Op dit moment moeten wij daar nog een handmatige actie voor verrichten. We verwachten dat dit rond 21 maart verholpen is, in verband met een uitbreiding van ons platform. Stuur hiervoor een bericht naar de redactie

Als je VIP-account niet meer werkt, neem dan ook contact op.

Soverin.net verzorgt onze maildienst ‘Meekijkvrij Online’. Wees gerust: je gegevens zijn net zo veilig bij hen als bij ons. Klik hier om naar hun helpdesk te gaan.

PotterDome is voor alle leeftijden geschikt, maar legt de focus op leden boven de 18 jaar. 

PotterDome

Allereerst: PotterDome.com is sinds 2013 offline. De site was toen 10 jaar actief geweest. Daarnaast zijn er op dit moment weinig tot geen actuele Nederlandse bronnen. Dreuzels.com heeft de stekker eruit getrokken, WizardZone zegt vooral uit nostalgisch oogpunt actief te blijven en World of Potter is vooral rpg. En dat terwijl er nog genoeg te schrijven valt! Al is het maar af en toe een ‘throwback’. Of omdat je iets wil opzoeken.

Tel daarbij op dat de wereld rondom Harry Potter dankzij Fantastic Beasts and where to find them toch nog aardig bruisend is én het feit dat oer-founding father van het eerste uur Chris het gevoel had dat-ie nog wat moest afmaken én het dood- en doodzonde vindt dat er geen PotterDome meer is (en volgens eigenaresse tussen 2008 en 2013 Gianna del Castro is PotterDome wel zijn levenswerk). ‘Wat een auto voor sommige mannen is, is PotterDome voor mij’, is tegenwoordig zijn insteek. Het (eerste) resultaat is daar!

Leuk weetje: ook al is PotterDome terug bij haar oorspronkelijke baasje, we ontvangen nog altijd (morele) steun van collega’s uit de periode 2008 – 2013.

Helaas niet. De databasebestanden van PotterDome/PotterNetwerk zijn ouder dan vijf jaar en moeten vanwege privacywetgeving worden vernietigd. De ledenbestanden van PotterDome RPG (2008-2013) zijn niet in bezit van de huidige eigenaar, tevens oprichter. Bovendien – als de bestanden nog aanwezig waren dan zou het een helse klus worden om die techniek (ontstaan voor 2013!) anno 2020 fatsoenlijk in te passen. PotterDome kiest er daarom nu voor om fris en fruitig te beginnen. Je kunt je altijd opnieuw registreren.

Als je niet kunt inloggen, dan moet je eerst je registratie bevestigen. Ben je onder de zestien jaar, dan heb je bovendien toestemming van je ouders nodig. Je ouders krijgen automatisch een e-mail waarmee ze je registratie kunnen bevestigen. Lukt het inloggen daarna nog niet? Stuur dan een e-mail naar de redactie. We streven er naar om binnen 48 uur je vraag te beantwoorden.

Als online platform ziet PotterDome zich verplicht (mee) te strijden voor een meekijkvrij en veilig internet. Kort gezegd: privacy first. Dat betekent dat PotterDome je gegevens slechts gebruikt om de zaak goed te laten werken. En ja, dat kan betekenen dat je soms een ‘servicebericht’ van ons krijgt. Maar: PotterDome gebruikt je gegevens niet voor marketingdoeleinden en verkoopt ze al helemaal niet aan derde partijen. De eigenaar van PotterDome is zelf ethical hacker van beroep en beschikt over de kennis om lekkages te voorkomen.

De domeinnaam www.potterdome.com is nog altijd in handen van de opvolger van de oprichter. Maar een domeinnaam betekent niet hetzelfde als het ‘recht op de merknaam’, deze was destijds niet door hem geregistreerd. Daarnaast is ‘het oude PotterDome’ inmiddels acht jaar offline. 

PotterDome.com is het verleden. PotterDome is het heden. Bij dat heden hoort tevens een nieuwe domeinnaam:  https://potterdome.eu.

PotterDome heeft de advertentieverkoop uitbesteed aan Nisi Agency in Uden. Meld je bij hen om exposure op PotterDome te krijgen.

Als eerste gaan we PotterDome geheel klaarmaken als hét onafhankelijke platform over onder meer De Jongen Die Bleef Leven. De basis is natuurlijk onze website, maar we zijn ook actief op social media. Je vindt ons daar met de username @potterdomeofficial en via Twitter op @potterdomeofcl. 

Maar we willen meer. We willen heel graag ook van online op het platform naar andere kanalen, zoals Discord. Ook onderzoeken we de mogelijkheden om offline actief te worden. In ieder geval kan PotterDome er voor heel wat jaren tegenaan. 

Laten we voorop stellen: wij plegen géén inbreuk op de auteursrechten van JK Rowling of wie dan ook. De video’s die gebruikt worden, betreffen bijvoorbeeld trailers of copyrightvrij materiaal. Embedden is daarnaast niet verboden. Qua foto’s werken we deels met zelf vervaardigd materiaal (op basis van bijvoorbeeld screenrecords en Photoshop).

In het verleden onderhielden Harry Potter sites volop linkpartnerschappen, maar verder niets. Wij kiezen voor een inhoudelijke manier van exposure middels ‘PotterDome Gidst’. Linkpartner worden is dus niet mogelijk.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op