Klantenservice

Members

Het kan zijn dat je account nog geactiveerd moet worden. Je ontvangt hiervoor een e-mail op het door jou opgegeven adres. Check ook je spambox. Mocht er na 30 minuten nog niets binnengekomen zijn, stuur dan een bericht naar de redactie.

Als online platform ziet PotterDome zich verplicht (mee) te strijden voor een meekijkvrij en veilig internet. Kort gezegd: privacy by default. Dat betekent dat PotterDome je gegevens slechts gebruikt om de zaak goed te laten werken. En ja, dat kan betekenen dat je soms een ‘servicebericht’ van ons krijgt. Maar: PotterDome gebruikt je gegevens niet voor marketingdoeleinden en verkoopt ze al helemaal niet aan derde partijen. 

PotterDome is voor alle leeftijden geschikt, maar legt de focus op leden boven de 18 jaar. 

PotterDome

Allereerst: PotterDome.com is sinds 2013 offline. De site was toen 10 jaar actief geweest. Daarnaast zijn er op dit moment weinig tot geen actuele Nederlandse bronnen. Dreuzels.com heeft de stekker eruit getrokken, WizardZone zegt vooral uit nostalgisch oogpunt actief te blijven en World of Potter is vooral rpg. En dat terwijl er nog genoeg te schrijven valt! Al is het maar af en toe een ‘throwback’. Of omdat je iets wil opzoeken.

Tel daarbij op dat de wereld rondom Harry Potter dankzij Fantastic Beasts and where to find them toch nog aardig bruisend is én het feit dat oer-founding father van het eerste uur Chris het gevoel had dat-ie nog wat moest afmaken én het dood- en doodzonde vindt dat er geen PotterDome meer is (en volgens eigenaresse tussen 2008 en 2013 Gianna del Castro is PotterDome wel zijn levenswerk). ‘Wat een auto voor sommige mannen is, is PotterDome voor mij’, is tegenwoordig zijn insteek. Het (eerste) resultaat is daar!

Leuk weetje: ook al is PotterDome terug bij haar oorspronkelijke baasje, we ontvangen nog altijd (morele) steun van collega’s uit de periode 2008 – 2013.

Helaas niet. De databasebestanden van PotterDome/PotterNetwerk zijn ouder dan vijf jaar en moeten vanwege privacywetgeving worden vernietigd. De ledenbestanden van PotterDome RPG (2008-2013) zijn niet in bezit van de huidige eigenaar, tevens oprichter. Bovendien – als de bestanden nog aanwezig waren dan zou het een helse klus worden om die techniek (ontstaan voor 2013!) anno 2020 fatsoenlijk in te passen. PotterDome kiest er daarom nu voor om fris en fruitig te beginnen. Je kunt je altijd opnieuw registreren.

Zeker. PotterDome is geen fansite, maar ook geen uiting van de franchise, maar een onafhankelijk platform. Dat betekent dat we niet alleen de positieve verhalen vertellen, maar ook af en toe een kritische noot kunnen plaatsen. Gelukkig is dat nog niet zo vaak voorgekomen.

Als je ideeën voor een onderwerp, artikel, video of podcast hebt, neem dan gerust contact op met de redactie. 

De domeinnaam www.potterdome.com is nog altijd in handen van de opvolger van de oprichter. Maar een domeinnaam betekent niet hetzelfde als het ‘recht op de merknaam’, deze was destijds niet door hem geregistreerd. Daarnaast is ‘het oude PotterDome’ inmiddels acht jaar offline. 

PotterDome.com is het verleden. PotterDome is het heden. Bij dat heden hoort tevens een nieuwe domeinnaam:  https://potterdome.eu.

PotterDome heeft de advertentieverkoop uitbesteed aan Nisi Agency in Uden. Meld je bij hen om exposure op PotterDome te krijgen.

Als eerste gaan we PotterDome geheel klaarmaken als hét onafhankelijke platform over onder meer De Jongen Die Bleef Leven. De basis is natuurlijk onze website, maar we zijn ook actief op social media. Je vindt ons daar met de username @potterdomeofficial en via Twitter op @potterdomeofcl. 

Maar we willen meer. We willen heel graag ook van online op het platform naar andere kanalen, zoals Discord. Ook onderzoeken we de mogelijkheden om offline actief te worden. In ieder geval kan PotterDome er voor heel wat jaren tegenaan. 

Laten we voorop stellen: wij plegen géén inbreuk op de auteursrechten van JK Rowling of wie dan ook. De video’s die gebruikt worden, betreffen bijvoorbeeld trailers of copyrightvrij materiaal. Embedden is daarnaast niet verboden. Qua foto’s werken we deels met zelf vervaardigd materiaal (op basis van bijvoorbeeld screenrecords en Photoshop).

De fan made video’s die we via De Hersenpan aanbieden, worden eveneens “embedded”.

In het verleden onderhielden Harry Potter sites volop linkpartnerschappen, maar verder niets. Wij kiezen voor een inhoudelijke manier van exposure middels ‘PotterDome Gidst’. Linkpartner worden is dus niet mogelijk.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op