Klantenservice

Weet je het even niet meer?

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Al bijna twintig jaar hét merk met onafhankelijk platform rond Harry Potter en Fantastic Beasts. Centraal staat deze website. Daarnaast maken we nieuws, achtergrondartikelen, podcasts en beheren we de rpg en community Kings Cross.

Kings Cross is de rpg van PotterDome. Meld je aan, laat je sorteren en betreedt de magische wereld van De Jongen Die Bleef Leven.

Via ‘Tip de redactie’ kun je contact met ons opnemen. Let wel: wij zijn geen Juice-kanaal dus roddels en dergelijke mag je achterwege laten.

Ja. Die onafhankelijkheid wordt gewaarborgd door een redactiestatuut en Raad van Advies. Daarnaast is onze onafhankelijkheid ook in ons concept gewaarborgd: wij tekenen het verhaal ‘rond het universum van De Jongen Die Bleef Leven’. Dat is breder dan de franchise alleen; we schrijven dus ook over onderwerpen uit ‘de scene’. Als Belgian Potterheads weer eens een event organiseert, hebben we daar vast wel ruimte voor. Tegelijkertijd kunnen we ook kritisch zijn.

Tussen 2009 en 2013 is PotterDome in handen geweest van een andere eigenaar. Deze bezit nog altijd het domein potterdome.com. Deze heeft echter geen merkrechten vastgelegd, waardoor de oprichter verder kon met PotterDome. Om enigszins te breken met het verleden, kozen we voor in eerste instantie potterdome.eu en thans potterdome.net, enigszins kosmopolitisch als we zijn…

Neem gerust contact op met de redactie. Dat kan via de e-mail. Als je lid van Kings Cross bent, kun je contact opnemen met de community redacteuren.