Meteen naar de inhoud

Waar betaal je voor?

Als je op deze pagina bent gekomen, dan wil je graag weten waarom je op een website over De Jongen Die Bleef Leven een betaald abonnement kunt afsluiten. We leggen op deze pagina graag uit hoe een en ander zit.

Allereerst: je betaalt NIET voor Harry Potter, Fantastic Beasts of Nicolas Flamel

We stellen jullie alvast gerust: je betaalt bij PotterDome niet voor Harry Potter, Fantastic Beasts of Nicolas Flamel. Deze ‘onderwerpen’ zijn eigendom van onder meer J.K. Rowling; daar mogen wij niet aan verdienen (en zouden we ook niet willen). Je betaalt wel voor de ‘extra’s’ die PotterDome biedt. En je draagt bij aan een veiliger internet.

Je betaalt voor je Meekijkvrij Online mailadres

De basis van je VIP-abonnement is je Meekijkvrij Online mailadres. Voor € 29,95 per jaar heb jij namelijk je eigen domeinnaam met daaronder meekijkvrije e-mailaccounts inclusief de mogelijkheid om encrypted te mailen.

Daar krijg je bij ons nog wat extra’s bij

VIPs hebben een aantal extra delen op PotterDome, onder De Lekke Ketel. Zo hebben ze toegang tot een speciaal VIP-forum, worden ze uitgenodigd voor online en offline meetups en kunnen ze de PotterDome Podcast via een livestream bijwonen.

Waar gebruiken wij je geld voor?

  • Wij betalen er ‘De Vaste Lasten van PotterDome’ mee;
  • Wij investeren het in uitbreiding van de content; meer nieuws, achtergrondinformatie en meer;
  • Wij houden er de dienst ‘Meekijkvrij Online’ mee in de lucht;
  • Wij bedenken initiatieven die bijdragen aan een veilig internet en de creatieve industrie.

Terug naar registratie