Katherine Waterston heeft geen enkele scene met Mads Mikkelsen

Actrice Katherine Waterston heeft geen enkele scene met Mads Mikkelsen. De twee vertolken de rollen van Tina Goldstein en superschurk Gellert Grindelwald. Ook keert David Yates mogelijk terug.

Katherine Waterston als Tina Goldstein – (C) Warner Bros

Bye bye Johhny…

Mikkelsen vervangt Johhny Depp als de schurk Grindelwald, maar daar zal Waterston niet zoveel van merken: ze heeft geen enkele scene met hem.

Geweldig

‘Ik heb met hem rondgehangen in Venetië’, zo zegt Waterston tegen Collider. ‘We waren daar tegelijk afgelopen zomer, en ik had hem nog niet eerder ontmoet. Maar hij is echt geweldig, het was een heel leuke tijd’.

Geen enkele scene

‘Maar dat was voordat hij gecast werd, ik meen iets voordat hij tekende. We hebben geen enkel moment samen in de film. Dus ik weet helaas niet hoe het is om met hem te werken, maar misschien zullen we daar wel ooit achter komen’.

David Yates

Verder meldde Waterston dat ze verwacht dat Yates terug zal keren voor alle films in de franchise. De eerste twee films komen van Yates’ hand en op dit moment werkt de regisseur – die ook enkele Harry Potter films regisseerde – aan het derde deel. De films zijn niet het grote succes dat men verwachtte, maar de actrice denkt dat Yates ‘ze allemaal’ gaat maken.

Geef een reactie