Ons platform

PotterDome is hét onafhankelijke platform voor de Pottergeneratie. We schrijven in beginsel over Harry Potter en Fantastic Beasts, maar schuwen andere onderwerpen ook niet. Het PotterDome Platform bestaat uit de volgende kanalen.

PotterDome.eu

In 2003 begonnen als Harry Potter website, anno 2023 dé onafhankelijke gids voor de Pottergeneratie. Met natuurlijk nieuws en achtergronden rond De Jongen Die Bleef Leven, maar ook een kijkje ‘Over the Hedge’. Tussen 2013 en 2020 was PotterDome er onder de namen Zweinstein Online (2013 – 2018), Fantasize (2015 – 2017) en AchWat (2018 – 2020). Sinds 2023 zijn de namen PotterPedia, PotterKiekjes en PotterFics opgegaan in PotterDome. Voor nieuws, achtergronden en fictie voeren we sindsdien één merk.

KingsCross

Elk zichzelf respecterend medium heeft een hechte community. Role Play is door de jaren heen onlosmakelijk verbonden geweest met PotterDome. Sinds 2022 is KingsCross dan ook hét trotse role playing game clubhuis van PotterDome. Wordt lid, laat je sorteren en doe mee in de leukste verhaallijnen en thema’s. Oh ja, pas op dat je niet aangevallen wordt.

Social media

PotterDome is te volgen via Facebook, X (Twitter), Instagram en YouTube.