Meteen naar de inhoud

Bij deze winkel kun je terecht voor supergave merchandise

Enne? Bijgekomen van de zomer? Nog wat over van je vakantiegeld? HE-LE-MAAL top en zeker als je in Limburg woont. Over naar Roermond, waar een Fantasyshop op steenworp afstand van het station zit. En ze hebben er niet alleen Harry Potter-merchandise. Potter Your Life bij Kings & Queens.

Wanneer je het station van Roermond uitloopt, zit Kings & Queens direct aan de linkerkant na het oversteken. Bij binnenkomst waan je je meteen in de mooie wereld van allerlei series uit de popcultuur. Als je linksaf gaat in de winkel, kom je bij een uitgebreide Potter-collectie uit. 

Creapy Basilisk

Zelf waren we lichtelijk onder de indruk hoe levensecht de beeldjes van de diverse karakters uit de film eruit zien. Professor McGonagall, Draco Malfoy, Rubeus Hagrid … ze staan er allemaal. Maar ook het schaakspel kon ons bekoren. De boekensteun van de Basilisk vonden we er wel wat creapy uit zien, maar wie z’n ding in zijn of haar kast wil: be our guest. Overigens moet de auteur van deze review wel effe kwijt dat-ie stiekem toch hoopte op een maquette van tovenaarsschool Hogwarts.

Ook uitgebreide Disney-collectie

Maar ook voor andere titels kun je terecht bij Kings & Queens. We stonden ook versteld van de hoeveelheid Disney-gerelateerde spullen die je er kunt vinden. Het meest onder de indruk waren we dan ook van de popup-kastelen, die in de Disney films te vinden zijn. Maar ook voor een mooie puzzel kun je terecht bij Kings and Queens: heb jij die van ‘t kasteel van Doornroosje het snelst gelegd? En zo is er nog wel meer…

Kings & Queens vind je in Roermond op het stationsplein nummer 1. Als het toch net iets te ver voor je is, kun je ook terecht in hun webshop!

Geef een antwoord