Meteen naar de inhoud

Fabrikant in keukenspullen brengt speciale Harry Potter-collectie uit

Op zoek naar een kookpot met Harry’s litteken? Dan hebben we goed nieuws! De fabrikant in keukenspullen Le Creuset brengt namelijk een collectie uit die geheel in het teken staat van de Harry Potter-films. Het gaat om gietijzer, aardewerk, gereedschap en textiel met ontwerpen die aansluiten op de boeken- en filmreeks. 

Ken jij een keukenprins of -prinses die graag films kijkt over de avonturen die zich afspelen op Hogwarts? Dan is deze gelimiteerde collectie van het oerdegelijke merk precies wat je die persoon cadeau moet doen voor Sinterklaas of Kerstmis.

Stoofpot, fluitketel en meer

Het betreffen negen producten en sets tussen de 25 en 399 euro. Zo zijn er klassieke stoofpannen in kersenrode en marseille blauwe uitvoering met respectievelijk Harry’s litteken en een zwerkbal als handvat. Ook is er een Hogwarts Express-fluitketel die misschien wel net zo hard fluit als de beroemde express zelf. Verder zijn er siliconen toverstokspatels gemaakt, magische mokken, een ovenwant en zelfs gebaksbordjes in het thema van de verschillende afdelingen op Hogwarts. 

Geef een antwoord