Meteen naar de inhoud

Hogwarts Express vertrekt van Kings Cross Station op 1 september

De Hogwarts Express staat klaar om nieuwe- en zittende studenten naar hun oude vertrouwde toverschool bevinden. Onder hen ben jij, die onlangs een brief heeft gekregen van het schoolhoofd dat je je mag ontwikkelen tot een echte tovenaar. Ondertussen stromen jullie de trein in, vanaf Kings Cross Station.

Kings Cross Station. Het is dé startplek waar je magische reis pas écht begint. 

Dé plek om lessen te volgen op Hogwarts, je inkopen te doen op de Wegisweg, te duelleren en veel meer. Maar, Kings Cross Station gaat verder dan alleen Hogwarts. Het is hét startpunt waar je het hele universum van De Jongen Die Bleef Leven betreedt. 

Maar het is ook de plek voor de oudere tovenaar of Dreuzel. 

Want op Kings Cross Station komt tegenwoordig alles samen. Rembrandt McPhilly, verslaggever bij dit medium, tekende op dat steeds meer Dreuzels zelfs de weg naar de Zweinstein Express weten te vinden.

Het landschap schiet aan je voorbij en een medeleerling loopt de coupe in.

Jullie raken aan de praat en blijken toch wel veel gemeen te hebben. Het is de basis van een lange vriendschap, die jullie hopelijk voortzetten in jullie ‘house’.

Eens aangekomen wordt je ontvangen door het schoolhoofd van Hogwarts, de sorteerceremonie kan beginnen!

Kings Cross is de nieuwe rpg- en ledencommunity van PotterDome. We zijn nog volop in ontwikkeling, maar zijn volop aan het testen. Test je mee? Ook voor Dreuzels en oudere liefhebbers is er volop te beleven.

Onthoudt: op 1 september vertrekt de trein!

Naar Kings Cross

Geef een antwoord