Meteen naar de inhoud

De magische Match-3 mobiele game van Zynga, Harry Potter: Puzzles & Spells, viert eenjarig jubileum

  • Dit bericht valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie van PotterDome

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Vandaag kondigde Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een mondiale leider op het gebied van interactieve entertainment, aan dat zijn magische Match-3 mobiele game, Harry Potter: Puzzles & Spells, viert zijn eenjarig bestaan met een volle week met festiviteiten. Vanaf vandaag worden fans van over de hele wereld uitgenodigd om mee te vieren met een zevendaagse reeks in-game geschenken, evenementen, sweepstakes en nieuwe content ter herdenking van de gelegenheid.

Sinds de lancering in september 2020, heeft Harry Potter: Puzzles & Spells fans verrukt met zijn authentieke wizarding world van puzzels en gameplay. Met meer dan 2.000 puzzelniveaus op de hoofdreis van de speler, blijft het spel spelers uitnodigen om samen te genieten van het plezier en de opwinding van Hogwarts met nieuwe content en evenementen. Zynga, die de reis van spelers in de game in de schijnwerpers zet tijdens dit eerste jubileum, heeft een nieuwe trailer uitgebracht met hoogtepunten van de game.

“We zijn ontzettend trots op de lofbetuigingen en de ontvangst die Harry Potter: Puzzles & Spells heeft ontvangen, maar we zijn nog meer geïnspireerd en geïmponeerd door de spelers die ons op deze reis hebben vergezeld”, zei Yaron Leyvand, Executive Vice President, Games bij Zynga. “We zijn verheugd om deze mijlpaal met de fans te vieren en kijken ernaar uit om samen het volgende hoofdstuk van de game te openen.”

Geïnspireerd door Dudley Dursley’s meest memorabele verjaardag, die deze week begint, zal een nieuw ‘London Zoo’-thema-evenement in de game spelers uitnodigen om ‘cadeaus’ op hun spelbord te verzamelen om beloningskisten te verdienen. Spelers kunnen een kronkelige twist geven aan dit op verjaardagen geïnspireerde evenement door combinaties te maken naast mysterieuze dozen op hun speelbord om de python erin vrij te laten. Vanaf 23 september kunnen spelers deelnemen aan een gekoesterde Hogwarts-traditie met het in-game House Pride Event, puzzels voltooien om punten voor hun huis te verdienen met resultaten die worden bijgehouden in een wereldwijd klassement. Van 22 tot en met 24 september worden spelers die inloggen op de game getrakteerd op een dagelijks in-game jubileumgeschenk om de gelegenheid verder te vieren.

Geef een antwoord