Meteen naar de inhoud

Grip op je leven? Volg training ‘Je wordt wat je denkt’

Wil jij meer grip op jouw eigen leven hebben, je dromen realiseren én wil jij anders leren denken zodat jij je goed voelt?

In veertien weken helpt Epione, praktijk voor Hypnotherapie en Lifecoaching, jou met een online training anders te denken, doelen te creëren om zo naar je droomleven toe te werken. Vanuit je luie stoel heb je een keer per twee weken online les met een kleine groep mensen. Daarbij wordt gewerkt met het werkboek :”Je word wat je denkt” van Inge Rock. Voor iedere les lees je een hoofdstuk uit en maak je de opdrachten. Door hier intensief mee aan de slag te gaan, integreer je dit in jouw systeem en leer je anders te denken.

Je krijgt daarbij nog een individuele coaching sessie op een samen afgesproken tijdstip.
Aan het einde van de training krijg je nog een life dag zodat je ook met elkaar kunt oefenen én er is een what’s app groep waarin je je vragen kunt stellen.

Kosten? Aanmelden?

Dit alles biedt Epione je aan voor de prijs van 249,- euro inclusief het werkboek. Dit is een eenmalige actie, schrijf je in voor 1 februari, daarna gaat de prijs omhoog naar 499,- euro. Wees er dus snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Geef een antwoord