Meteen naar de inhoud

Deze herfstwandeling in Sint Pieters-Leeuw wil je als Potter-freak niet missen

Zin in een Potterish’ herfst? Noteer 15 september maar vast in je agenda, want dan start de kaartverkoop van ‘Harry Potter: The Forbidden Forest Experience’ in het Belgische Sint Pieters-Leeuw. Een wandeling vanaf 5 november die je niet wil missen.

Aanrader: 5 sterren

Eindelijk! De herfst staat voor de deur. Kortom, we kunnen fantastische herfstwandelingen maken waar we maar willen. En wat is er dan leuker dan een uitje in Harry Potter-stijl? ‘Harry Potter: The Forbidden Forest Experience’ is een verlichte wandeling die geïnspireerd is op het Verboden Bos bij het Kasteel en domein Groenenberg in de Belgische plaats Sint-Pieters-Leeuw. Zowel uit de Harry Potter- als de Fantastic Beasts films kom je diverse fabelachtige wezens tegen.

Chocokikkers en butterbeer

Maar dat is niet alles. Je loop verder langs vele fabelachtige lichtjes en er staan je verschillende verrassingen te wachten. Na afloop heb je de mogelijkheid in het sprookjesachtig themadorp een hapje of drankje van de Wizarding World halen, zoals Chocokikkers en Butterbeer. En voor wie wat mee wil nemen: ook aan merchandise is gedacht.

Je kunt de ‘Harry Potter: The Forbidden Forest Experience’ bezoeken vanaf 5 november. De wandeling is tot 5 februari in 2023. Vanaf 15 september kun je de eerste tickets bestellen via de officiële website. Afhankelijk van de datum start de prijs vanaf 23 euro.

Ook in Engeland en Amerika

Overigens, Harry Potter: The Forbidden Forest Experience is ook te bezoeken in Cheshire, Leesburg en Westchester, NY. Of de experience ook naar Nederland komt is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Foto: Warner Bros

Geef een antwoord